Ochrana osobních údajů & Cookies 2017-05-23T21:14:21+00:00

Ochrana osobních údajů & Cookies

Vítáme vás na internetových stránkách www.semtamteam.cz (dále jen „Stránky“), které provozuje společnost SEM TAM TEAM s.r.o. se sídlem Holešovice 1366, 170 00 Praha 7, IČ: 24808903 zapsaná v obchodním rejstříku vedeného u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 176221.

Na této stránce se můžete seznámit s podmínkami provozu těchto Stránek, jejich používáním, právy a povinnostmi Vlastníka a návštěvníkům.

Podmínky používání

a) Služby poskytované těmito Stránkami jsou veřejně přístupné. Používání Stránek je podmíněno souhlasem s těmito Podmínkami. Návštěvník Stránek vyjadřuje souhlas s těmito Podmínkami jejich používáním.

b) Bez souhlasu Vlastníka není dovoleno používat tyto Stránky jinak než pro vlastní potřebu. Jiné využití podléhá předchozímu schválení ze strany Vlastníka.

c) Návštěvník se zavazuje, že při používání těchto stránek se bude řídit platnými právními předpisy České republiky, bude vždy jednat v souladu s těmito předpisy, dobrými mravy a těmito Podmínkami.

d) Návštěvník bere na vědomí a souhlasí s tím, že může dojít k částečné či úplné nefunkčnosti Stránek. Dále může dojít také ke změně či zrušení poskytovaného obsahu nebo služeb. Uvedené skutečnosti nezakládají návštěvníkovi Stránek nárok na náhradu škody.

e) Tyto Stránky mohou obsahovat odkazy na internetové servery a stránky třetích stran. V těchto případech Vlastník neodpovídá za jejich obsah ani funkčnost.

Ochrana osobních údajů

a) Údaje získané prostřednictvím komunikačních formulářů jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Firma SEM TAM TEAM s.r.o. je zaregistrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem subjektu 00063961.

b) Veškeré takto získané údaje užíváme výhradně pro svou vnitřní potřebu a neposkytujeme je třetím osobám. S těmito osobními údaji je nakládáno pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

c) Obsah videohovoru může být nahráván za účelem katalogizace stěhovaných předmětů.

d) Pokud se zákazník rozhodne službu nevyužít, jsou data nahrávky videohovoru ihned smazána a v žádné případě není pořizována žádná kopie.

e) V případě že zákazník službu stěhování využije je nahrávka uchovávána do doby nezbytně nutné k vypořádání případných nesrovnalostí, typicky do doby zaplacení objednané služby stěhování. Po zaplacení objednané služby stěhování je nahrávka nevratně odstraněna a nejsou pořizovány žádné záložní kopie.

Prohlášení k souborům cookie

Webové stránky SEM TAM TEAM s.r.o využívají soubory cookie. Cookie jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem PC, tabletu nebo smartphonu. Některé z těchto souborů jsou nezbytné pro optimální fungování stránek; jiné nám pomáhají webové stránky zlepšovat nebo nám umožňují zajistit lepší uživatelský zážitek.

SEM TAM TEAM s.r.o využívá informace, které získává pomocí souborů cookie, pro následující účely:

funkční účely: : abychom vám usnadnili pohyb po stránkách SEM TAM TEAM s.r.o ;
analytické účely: aby nám umožnily analyzovat využívání webových stránek SEM TAM TEAM s.r.o . Díky tomu vidíme, které stránky jsou nejnavštěvovanejší a odkud pocházejí chybová hlášení, a můžeme zajistit, že poskytování našich služeb bude optimálně vyhovovat Vašim požadavkům.
testování stránek/prvků stránek to nám umožňuje přizpůsobit web podle Vašich přání a uživatelských zkušeností.

Více informací k tomu, jak zapnout a vypnout soubory cookie a jak je odstranit, najdete v nápovědě ve vašem prohlížeči.

Zde je seznam souborů cookie, které mohou být SEM TAM TEAM s.r.o. užívány:

cookie Soubor cookie doména doba platnosti
viewed_cookie_policy kontroluje zda je či není zobrazena a akceptována  Cookie Acceptance Policy semtam.com 1 rok
wordpress_da ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele a pro komentátory semtam.com sezení
wordpress_logged_in ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele a pro komentátory semtam.com sezení
wordpress_test_cookie testuje a ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele a pro komentátory semtam.com sezení
wp-settings-1 ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele a pro komentátory semtam.com 1 rok
PHPSESSID identifikátor pro aktuální sezení v PHP semtam.com sezení
__cfduid se používá k potlačení jakýchkoli omezení zabezpečení na základě IP adresy je návštěvník pochází .addtoany.com 2 roky
__utma Používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. .static.addtoany.com 2 roky
__utmc Používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. .static.addtoany.com sezení
__utmz Používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. .static.addtoany.com 2 roky
page_services umožňuje funkčnost sociálního sdílení .addtoany.com 10 let
uvc umožňuje funkčnost sociálního sdílení .addtoany.com 1 měsíc
_ga Používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. google.com 2 roky
__utma Používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. google.com 2 roky

Pokračováním v používání této stránky vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. více informací

Nastavení cookie na této webové stránce jsou nastaveny na "povolit cookies", aby vám umožnili co nejlepší procházení. Chcete-li i nadále používat tuto webovou stránku bez změny nastavení souborů cookie, klepnutím na tlačítko "Souhlasím" dole pak k tomu dáváte souhlas.

Zavřít